Tietoa Jennistä

Olen Jenni Palm, AK-luontaishoitaja, joogaopettaja, reiki master ja LuontaisOLO ky:n perustaja. Yrittäjänä olen tehnyt töitä jo vuodesta 2005. Olen elämään positiivisesti ja uteliaasti suhtautuva, alun perin Iisalmesta lähtöisin oleva nainen. Nykyään asun Jyväskylässä, jossa myös yritykseni LuontaisOLO toimii ja sijaitsee. 

Luonto, jooga, uuden oppiminen, maailmaan tutustuminen, luova tekeminen ja runojen kirjoittaminen ovat lähellä sydäntäni. Oman uupumukseni seurauksena, heräsin aikoinaan etsimään vaihtoehtoisia ja luonnollisia keinoja hoitaa itseäni. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja itämaisten oppien aukaiseman maailman myötä tiesin löytäneeni oman alani ja intohimoni. Nyt takana on peruslääketieteen-, sekä usean vuoden Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen,  Energialääketieteen ja Luontaislääketieteen opinnot. Kansainvälisen joogaopettaja koulutukseni olen saanut Arhanta Yoga Ashramissa Intiassa. Kiitollisin mielin jatkan loppuelämäni alalle opiskelua ja tunnen tehtäväkseni myös viedä näitä oppeja eteenpäin.

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Tärkeintä on oppia ymmärtämään kehon kertomia viestejä ja huomioida kokonaisuus. Luontaishoidoilla sekä järjestämilläni kursseilla ja luennoilla olen tukemassa ja kannustamassa juuri sinua. Rennolla ja positiivisella asenteella, tottakai! Voit varata ajan ajanvaraus sivulta, tai jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

Aurinkoisia ajatuksia ja iloa arkeen! -Jenni-