Tilaa tyhy-päivä, luento tai tule kurssille!

Metsäinen hyvinvointipäivä

Päivän kesto ohjelmasta riippuen n.3-4 tuntia

Koetaan metsän taika erilaisten harjoitteiden avulla. Päivä voi vaihtelevasti sisältää metsäjoogaa, aistien avaamista, metsähengitystä, hortoilua, valokuvausta, metsärentoilua, rummutusta sekä metsäpiknikin. Päivän jälkeen olo on rento ja virkistynyt!

Lähetä tarjouspyyntölomakkeella osallistuja määrä sekä toiveesi toteutus ajankohdasta. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 040-708 2278  tai sähköpostilla jenni@luontaisolo.fi.

Hyvinvointipäivät eri teemoilla

Päivän kesto 2-4h ohjelmasta riippuen

Hyvinvointipäivä voidaan räätälöidä LuontaisOLOn luento- tai kurssi aiheiden pohjalta (kts.alta) (esim. kaunis mieli /rento keho teemalla, eroon uupumuksesta teemalla, teetä ja fytoterapiaa teemalla tai taiteillen tunteisiin teemalla). Ota yhteyttä sähköpostitse (jenni@luontaisolo.fi), puhelimitse (040-7082278) tai yhteydenottolomakkeella. Suunnitellaan juuri teille sopiva rentouttava päivä!

Luennot eli höpöttelytilaisuudet

(kesto 60-90-120min.)

 • Kerro, kerro kehoni. Kiehtova matka ihmisen kokonaisuuteen.
 • Toimii kuin rasvattu! Miten syömämme ravinto vaikuttaa mieleen ja tunteisiin? Ravinto asiaa PKL.n näkökulmasta.
 • Kadonneen energian metsästäjät. Mitä on energialääketiede? Miksi allergiat, kivut ja unettomuus  ovat niin yleisiä?
 • Teetä ja fytoterapiaa. Tutustutaan mielenkiintoiseen kasvilääkintään ja perinteisiin rohdosuutteisiin. 
 • Mielitajua ja tietoista läsnäoloa. Tule matkalle pään sisään ja opi miten mielen jumiutuneita kytkentöjä on mahdollista muuttaa.
 • Eroon uupumuksesta! Mitä on uupumus nykyajan yhteiskunnassa ja miten siitä selvitään?
 • Rakastamisen sietämätön keveys! Rakastamisen kauneus ja kamaluus. Asiaa itserakkaudesta ja kumppanuudesta.
 • Paras ikä, kukoistava sinä! Puhutaan naisen elämänkaaresta Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta. Käy kaiken ikäisille naisille.
 • Asiakastyypit ja psykologinen hinnoittelu. Raapaistaan asiakaspalvelua pintaa syvemmältä. ( käy hyvin esim. kaupallista alaa tai asiakaspalvelua opiskeleville sekä yrittäjäksi aikoville)

Kurssit

 • Kasvien ravinto- ja rohtokäyttö: Mitä voit kerätä luonnosta hyötykäyttöön ja mitä voit kasvattaa vaikka omalla parvekkeellasi? Tule oppimaan luonnon omasta apteekista, kasvilääkinnästä sekä yrteistä. Mietimme erityisesti kaupungissa asuvien mahdollisuuksia hoitaa itseään luonnon antimilla.

Seuraava kasvien ravinto- ja rohtokäyttö kurssi: sunnuntai 7.7.2019. Kurssi alkaa klo: 10 ja päättyy klo:16. Päivän hinta vain 39€! Kokoonnumme LuontaisOLOn tiloihin ja käymme päivän aikana myös kävelyllä kaupungin läheisyydessä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla (jenni@luontaisolo.fi) tai yhteydenottolomakkeella.

 • Naisen Hyvinvointi eri ikävuosina kurssi: Päivän aikana valjastamme vahvuuksia ja tutustumme naiseuteen eri ikävuosina itämaisten oppien avulla. Saat tietoa mm.kuunkierrosta sekä hormonitoimintaa tukevasta ravinnosta ja ravintolisistä. Teemme rentouttavia ja luovuutta lisääviä harjotteita.  Saat mukaasi naisellista itsevarmuutta ja keinoja tunteiden ilmaisuun. Päivä käy kaiken ikäisille naisille. Luota intuitioon ja heittäydy mukaan energisoitumaan! 

Seuraava Hyvinvointi kurssi naisille: sunnuntai 5.5.2019. Kurssi alkaa klo: 11 ja päättyy n. klo:17. Ilmoittaudu mukaan yhteydenottolomakkeella, s.postilla tai kysy lisätietoja. Paikkoja rajoitettu määrä. Päivän hinta 49€ sisältää kurssipäivän opetuksen sekä kahvia/teetä. Kurssi järjestetään LuontaisOLOn tiloissa Jyväskylän keskustassa. Kävelymatkan päässä matkakeskus sekä useita ruokailu- sekä majoitusvaihtoehtoja. 

 • Kaunis mieli, Rento keho, sunnuntai kurssi: Opit uusia asioita mm. hengityksestä, stressireaktioista ja mielitajusta. Teemme rentouttavia harjoitteita, sekä annamme itsellemme luvan vain olla ja oivaltaa. Perehdymme hieman myös energialääketieteeseen ja mindfullnesiin. Nautimme eri teelaatuja ja sukellamme värien maailmaan. Kotiin viemisiksi selkeämpi mieli, rennompi keho ja työkaluja itsensä hoitamiseen. Ota aikaa pysähtymiseen ja tule mukaan lämminhenkiseen päivään.

Seuraava kaunis mieli/ rento keho kurssi: sunnuntai 25.8. 2019. Päivä alkaa klo: 10 ja päättyy n. klo. 17. Ilmoittaudu mukaan yhteydenottolomakkeella, s.postilla tai kysy lisätietoja. Paikkoja rajoitettu määrä. Viikonlopun hinta 65€ sisältää kurssipäivän opetuksen, pientä purtavaa  ja kaikki materiaalit. Kurssi järjestetään LuontaisOLOn tiloissa Jyväskylän keskustassa. Kävelymatkan päässä matkakeskus ja useita ruokailu- sekä majoitusvaihtoehtoja.

 

 • Luonnolliset Itsehoidon Aakkoset, sunnuntai kurssi: Mielenkiintoisen kurssipäivän aikana perehdymme energialääketieteen perusteisiin. Opimme kehon ja mielen yhteistyöstä. Harjoittelemme energiahoidon ja shiatsun itsehoidollisia perusteita. Perehdymme hieman myös kiinalaiseen lääketieteeseen, yrttien maailmaan sekä ayervedaan. Kurssin jälkeen osaamme lisätä hyvinvointiamme ja edistämme iloa, stressittömyyttä ja terveyttä elämässämme. 

Seuraava  Itsehoidon Aakkoset kurssipäivä: Sunnuntai  11.8.2019. Kurssi alkaa klo:10  ja päättyy n. 18.00. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai kysy lisätietoja. Kurssipäivän hinta 89€ sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, teetä/kahvia/hedelmiä. Kurssi järjestetään LuontaisOLOn tiloissa Jyväskylän keskustassa. Kävelymatkan päässä matkakeskus ja useita ruokailu-sekä majoitusvaihtoehtoja. 

 • Sukellus Joogan Kiehtovaan Maailmaan, yhden päivän kurssi: Tämä joogan peruskurssi on tarkoitettu kaikille joogasta kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Päivän aikana tehdään perus asana harjoittelua, puhutaan joogan filosofiasta,- historiasta,- terveys vaikutuksista sekä jooga hengityksestä. Rentoudutaan ja kuunnellaan omaa sisäistä ääntä. Tule mukaan oppimaan ja elävöitymään!

Seuraava sukellus joogan kiehtovaan maailmaan: Lauantai 8.6.2019. Kurssi alkaa klo:10 ja päättyy n. klo:18. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai kysy lisätietoja. Kurssipäivän hinta 95€ sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja joogaan tarvittavat välineet ( maton, peiton yms.) Halutessasi voit ottaa mukaan istumatyynyn (istumme lattialla). Kurssi järjestetään Jyväskylän keskustassa.

 • Reiki Energiahoito kurssi 1  (viikonloppu kurssi) : Tällä intensiivisellä Reikin peruskurssilla opit hoitamaan itseäsi  ja muita Reiki energian avulla. Kehosi energiakanavat avataan ja tasapainotetaan (neljä harmonisointia), jolloin pystyt vastaanottamaan ja välittämään universaalia energiaa. Monesti tämä on sysäys myös omaan elämänmuutokseen. Elämästäsi jää pois se mikä ei siihen enää kuulu ja voit lähteä seuraamaan omaa todellista polkuasi. Tämä on matka omaan sisimpääsi ja voit vahvistaa omia voimavarojasi. Perehdymme Reiki energiahoidon historiaan, vaikutuksiin ja periaatteisiin. Opit energialääketieteen perusteista, eri hoitotavoista ja käsien asennoista hoidettaessa. Opit eri meditaatio- ja hengitystekniikoita. Opit mitä ovat chakrat, miten niitä tasapainotetaan, missä ne sijaitsevat ja mikä niiden merkitys on. Harjoittelet reiki energiahoidon tekemistä itselle ja muille. Saat kurssista myös kurssitodistuksen. 

Seuraava Reiki energiahoito 1 kurssi viikonloppu: 7.9-8.9.2019. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: jenni@luontaisolo.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kurssi aika lauantaina klo: 10.30-18.30 ja sunnuntaina klo: 9.30- 17. Hinta 220€ (sisältää oppimis- ja kurssimateriaalit jotka saat mukaasi, opetuksen, teetä/kahvia/hedelmiä) Kurssi pidetään Jyväskylässä LuontaisOLOn tiloissa . Lähellä useita majoituspaikkoja, ruokapaikkoja sekä lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskus.

 • Reiki Energiahoito kurssi 2 (viikonloppu kurssi) : Tälle kurssille voit osallistua kun olet käynyt Reiki 1 kurssin (myös jos olet käynyt sen jonkun muun opettajan johdolla). Kurssi syventää taitojasi ja opit käyttämään reikisymboleita, mikä voimistaa energiatasoasi. Harjoittelet myös kaukohoitojen tekemistä ja opettelet Reiji-Hon avulla kehittämään intuitiotasi. Opit suojelemaan itseäsi ja energian puhdistuksen  Kenyoku tekniikan avulla. Opit myös uusia energiahoitotekniikoita. Kun olet käynyt 2 kurssin voit alkaa ottamaan korvausta tekemistäsi hoidoista. Saat kurssista kurssitodistuksen.

Seuraava Reiki energiahoito 2 viikonloppu: 16.11-17.11.2019. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: jenni@luontaisolo.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kurssi aika lauantaina klo: 10.30-18.30 ja sunnuntaina klo: 9.30- 17. Hinta 250€ (sisältää oppimis-ja kurssimateriaalit jotka saat mukaasi, opetuksen, kahvia/teetä/hedelmiä) Kurssi pidetään Jyväskylässä LuontaisOLOn tiloissa. Lähellä useita majoituspaikkoja, ruokapaikkoja sekä lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskus.

 • Reiki energiahoitokurssi 3 (Reiki Master, opettaja taso viikonloppu kurssi): Reiki Master koulutus antaa valmiudet Reikin opettamiseen. Kurssilla opitaan tärkeimmät Reiki Master symbolit ja niiden käyttötavat. Opit syventäviä tekniikoita, harjoittelet valtuutuksia ja harmonisointia (virityksiä). Oma tiesi reikiyteen syvenee ja löydät pikkuhiljaa oman tapasi harjoittaa ja opettaa Reikiä. Ensimmäisen Reiki Master osion käytyäsi, voit omaan tahtiisi käydä toisen osion, jossa toimit opettajan apulaisena. Tämän jälkeen olet valmis omalle opettajan polullesi.

Seuraava Reiki Master viikonloppu: 8.2.-9.2.2020. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla jenni@luontaisolo.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kurssi aika lauantaina klo: 10.30-18.30 ja sunnuntaina 9.30-17. Hinta 500€ (sisältää oppimis-ja kurssimateriaalit jotka saat mukaasi, opetuksen, kahvia/teetä/hedelmiä) Kurssi pidetään Jyväskylässä LuontaisOLOn tiloissa. Lähellä useita majoituspaikkoja, ruokapaikkoja sekä lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskus.